Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak się wybić ?

nodi7171

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć witam was odrazu mówię że wybrałem ten dział bo tematyka mojego kanału w dużej mierze dotyczy minecraft'a .

Chciał bym usłyszeć od was ciekawe pomysły jak zdobyć większą liczbe widzów w krótkim czasie .

ja znam pare sposobów ale zawsze można doskonalić swoje umiejętności dobrymi radami ;d

zatem zapraszam do rozmowy .

Opublikowano

Jeśli pytasz innych jak się wybić, to już możesz być pewny, że się nie wybijesz.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

znaczy się nie którzy twierdzą że już się wybiłem . ale ja nie chce być wypromowanym . chce sam zdobyć 25 tyś widzów i sam wypromować moich kolegów . mam 918 widzów w tej chwili daleko mi do tego ale marzenia marzeniami ;d

Opublikowano

Rób dobre filmiki,być może ktoś sławny Cię wypromuje (patrz: tivolt) ;]

Możesz jeszcze reklamować się na forach typu letsplej.pl zagrajmyw.pl

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Fanpage na facebooku + zapraszanie znajomych do polubienia go,

Reklama na innych forach o tematyce minecraft itp ;)

vTutoriale na pewno pomogą Ci się rozkręcić.

Dodawaj filmiki do Mpcforum w tym bocznym panelu filmów ;))

Opublikowano

Fanpage na facebooku + zapraszanie znajomych do polubienia go,

Reklama na innych forach o tematyce minecraft itp ;)

vTutoriale na pewno pomogą Ci się rozkręcić.

Dodawaj filmiki do Mpcforum w tym bocznym panelu filmów ;))

oo :D dzięki . tak pod koniec konwersacji dodam że mój nick na youtube to FunFzeiN ;d (tak już zaczynam się reklamować)
Opublikowano

Większość ludzi nie patrzy że np. grasz w minecrafta tylko czy masz dobrą gadkę i sensownie gadasz.

Tak jak Upy napisze jeszcze raz, nie wybijesz się na MC.

A jeżeli już kręcisz i chcesz się wybić, a grasz w MC nie dla widzów to rób to dalej.

Wybić się można przez:

1.Pisz komentarze (Oczywiście sensowne) pod filmami znanych użytkowników. (Zawsze trochę ludzi wlezie na kanał).

2.Reklamuj się na forach stworzonych do tego.

3.Jeśli masz kogoś ze znajomych na YT spytaj się czy cie nie poleci.

Opublikowano

nie tak dawno duds. napisała mi że teraz bez pomocy "kogoś wyższego" jest ciężko sie wybić.

Nie ważne jak dobre materiały będziesz kręcił, i tak będziesz gorszy od osób znanych.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Gość LastPhoenix450
Opublikowano

Obczaj 'Esgarot'a, On co jakiś czas robi akcje promowania, zobacz na jego kanale. I jak się tam dostaniesz to będziesz miał sporo FAJNYCH widzów, same ogary są na jego kanale.

Opublikowano

Reklama, głos po mutacji , ciekawe filmiki które zaciekawiły by widzów , gierki które osoby mogły by znać, film z twoim udziałem , tutoriale , kanał o jednym np. o minecrafcie, a nie, że za chwile wyjdzie się , z inną gierką bo połowa osób tego nie lubi . :)

gangnamstylen.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...